Vårt erbjudande

Om företaget

Vanliga frågor

Referenser

Kontakt

 
 

Nedan följer svar på några av de vanliga frågor vi brukar få. Har ni andra funderingar än dessa är ni naturligtvis varmt välkomna att kontakta oss.

Vilka produkter är ni bäst på?
Mercari är inte specialiserade på någon särskild produkt. Vår kompetens ligger i processen att på ett rationellt sätt få fram bästa möjliga pris oavsett vilken produkt det gäller. I företaget finns mycket lång erfarenhet av produktion, kvalitetssäkring och sourcing. Se gärna under "Referenser" för exempel på vilka produkter vi arbetat med.

Hur går det till att anlita er?
Ni ger oss ett så komplett förfrågningsunderlag som möjligt. Vi går därefter ut till ett stort antal tänkbara leverantörer i världen och tar in bästa möjliga pris. Finner ni priset intressant köper ni produkterna genom oss.

Hur säkerställer ni kvaliteten?
Vi har personal på plats i Kina som inspekterar gods där och vi samarbetar även med oberoende testföretag.

Vad händer om ni inte får fram ett bättre pris än det vi själva har?
Ingenting, vi tar inte betalt för någonting om vi inte lyckas med de uppdrag vi får. På så sätt är det helt riskfritt att anlita Mercari för att säkerställa att man köper in till absolut bästa tänkbara villkor.

Tar det lång tid att få fram svar?
Det beror på vilka produkter det gäller. Är det bråttom brukar vi dock kunna ha fram anbud inom några dagar. Som regel kan det dock löna sig att låta det ta några veckor eftersom det brukar resultera i att bättre anbud hinner komma in.

Var i världen finns era leverantörer?
Vi jobbar över hela världen men som regel brukar de mest intressanta priserna komma från Asien och då primärt från Kina.

 

 
   
 
 
Mercari AB
Box 40
SE-524 21 Herrljunga
Telefon: +46 513 720 20
Telefax: +46 513 720 70
info@mercari.se
www.mercari.se
 
Mercari China
18th Floor, Bund Centre
222 Yan An East Road
Shanghai 200002
PR China
Phone: +86 21 6132 3889
Fax: +86 6132 1336

Org.nr. 556643-9062